X Factor-stjärnan Tom Mann visar heder efter sin fästmö Daniel Hampsons död på bröllopsdagen | Ents & Arts News

Den tidigare X Factor-sångaren Tom Mann hyllade sin fästmö efter att ha delat nyheten om att hon tragiskt dog på morgonen på deras bröllopsdag.

Mann dök upp i den elfte serien av X Factor 2014 slutade hon på femte plats som en del av pojkbandet Stereo Kicks, en grupp som bildades i showen, innan hon fortsatte jobba som låtskrivare för artister, bl.a. Luis CapaldiRita Ora och Tom Grennan.

Han och hans fästmö Daniel Hampson, mamma till deras åtta månader gamla son Bowie, skulle gifta sig på lördagen.

En reporter på Instagram, Mann sa: “Jag kan inte tro att jag skriver dessa ord men min kära Danny – min bästa vän, allt är mitt och mer, mitt livs kärlek – gick bort tidigt på lördagsmorgonen, juni 18:e.

“Det som var tänkt att vara den lyckligaste dagen i våra liv slutade i ett oåterkalleligt hjärtesorg. Jag känner att jag grät havet. Vi fick aldrig utbyta; antingen fick vi säga våra löften eller dansa vår första dans, men jag vet att du vet ni var alla världsliga och det bästa. Vad hände med mig, Daniel, jag kommer att bära den här ringen som jag alltid skulle bära som ett tecken på min villkorslösa kärlek till dig.

“Jag är helt trasig när jag försöker bearbeta det och jag vet ärligt talat inte vart jag ska ta vägen härifrån, men jag vet att jag måste använda alla krafter jag kan uppbåda för vår lilla pojke. Jag kommer inte att vara ett tecken för föräldern att du har redan blivit men jag lovar att jag kommer göra allt för att växa “Du kommer precis som vi alltid velat. Jag lovar dig att han kommer att veta hur fantastisk hans mamma var. Jag lovar att göra dig så stolt.”

Mann fortsatte med att beskriva sin fästmö, som arbetade som PR-chef, som “den vackraste personen inifrån och ut” och “den mest fantastiska själen”.

Han fortsatte: “Vi har förlorat en sådan speciell person och jag är säker på att vi är på väg att se ett överflöd av kärlek som återspeglar det. Jag ska försöka finna lugn i dina inlägg och kommentarer, men just nu sörjer jag och jag kommer att vara det väldigt länge.

“Min kära Danny, det starkaste ljuset i varje rum, min värld är inget annat än mörker utan dig. Jag kommer att sakna dig för alltid.”

Mann sa inte hur Ms Hampson dog.

Stjärnor inklusive Emma Bonton, Nadine Coyle och Capaldi var bland dem som delade respekt och skickade sin kärlek till Mann efter hans inlägg.

“Hjärtat för dig”, skrev Benton. “En vacker själ som kommer att leva. Tänk på er alla.”

“Sänder så mycket kärlek, ljus och helande till dig, kom och till alla som älskade Danny !!” Coyle skrev, medan Capaldi sa: “Älskar dig bror.”

Leave a Comment