Veckoundersökningsresultat: De flesta människor har det bra med 256 GB lagringsutrymme på sina telefoner

B

En felkomedi, för 15 minuter sedanFör mig är ett SD-kort ett måste, jag köpte ett 32 GB-kort för 7 år sedan, jag lagrar alla mina foton, videor, filmer, så när jag … Mer32 GB? Tja, det är inte mycket för förvaring. Men har du bara en 7-årig historia på kortet? I mitt liv inte…

D

Jag köpte en 32GB-telefon för flera år sedan och tänkte att jag skulle behöva skaffa ett SD-kort direkt för den. År senare och fortfarande inte köpte en, behövde jag den aldrig till slut. Så länge du laddar ner saker borde lägre lagringsstorlekar vara bra.

tredje

För mig är ett SD-kort ett måste, jag köpte ett 32GB-kort för 7 år sedan, lagra alla mina foton, videor, filmer, så när jag köper en ny telefon med SD-kortplats så sätt i den och hej då, om du har inte ansluten till din telefon bättre, £10 väl investerat, och tjänar mig väl 🤗

B

MicroSD-bebisar, vakna upp, det är dags för dig att starta en ny våg av klagomål om hur desperat du behöver kort och världen kommer att sluta utan dem …

B

gargantua, för en timme sedanHybrid Dual Sim + SD är en dum idé. Tillverkaren kostar ingenting att inkludera både som … MerIngenting i en telefon är faktiskt värt två, tre dollar eller mer för optimering av delar och layout. I en miljon telefoner är det ganska mycket.
Så långt “ingenting”.

D

Akashi Seijuro, för en timme sedanDet som stör mig mest är att resultaten av denna undersökning kommer att ge tillverkarna “c … MerFöretag kommer att ta bort det oavsett, de kommer att göra vad som helst för att spara pengar.

S

  • SpazWanger
  • myq

Spazwanger fint med 512gb

A

Det som stör mig mest är att resultaten av den här undersökningen kommer att ge tillverkarna “modet” att ta bort microSD-kortplatsen på alla smartphones i allmänhet, inklusive det billigaste instegslagret av Android som fortfarande erbjuder detta.
Jag skulle ha varit glad att se alternativet “detta är en av mina funderingar när jag köper” eftersom jag fortfarande föredrar expansionsalternativet även om jag inte behöver det, istället för att desperat behöva utöka min lagringsvolym, men inte få möjligheten att göra det från min telefon.

A

Lccy, för en timme sedanJag antar att folk inte spelar in mycket video på sina telefoner. Jag tror att Apple inte tillåter … MerDe tillåter det men det är begränsat till 1080p 30fps på 128GB-modeller, medan det är fullt 4K 30fps i högre lagringskonfigurationer.

Till

Jag antar att folk inte spelar in mycket video på sina telefoner.
Jag tror att Apple inte tillåter dig att spela in Proper på iPhone 13 Pro om du inte har de större lagringsmodellerna.

N

Tja, jag har det bra med 128 GB, jag kunde inte ens fylla 64 GB per år så det är bra för mig.

Jag vill ha minst terabyte lagringsutrymme på min nästa telefon, annars kommer jag inte köpa den om den inte kommer med en kortplats

P

Hybrid Dual Sim + SD är en dum idé. Det kostar inget för tillverkaren att inkludera både dual dual SIM + SD. Det oroar mig att människor med begränsad teknisk förståelse till och med ser en “hybrid” som en egenskap, även om det bara är ett slag i ansiktet till konsumenten …
Om “hybrid” är en av anledningarna till att Samsung har 50 miljoner osålda telefoner på hyllorna kan jag bara säga “det förtjänar det”. Jag önskar att alla anhängare av “hybriden” skulle ha partners som antingen är trevliga eller ser bra ut …

A

  • Abdullahs KSA
  • Nyj

Jag behöver ett 2TB microSD-kort 🙂

N

Problemet med sd-kortet nu är bristen på appar som stöds. Hade det varit 2015 hade läget kanske varit mycket bättre.

Leave a Comment