Veckoundersökningsresultat: De flesta av er är exalterade över Android 13 så länge din telefon får det

Aviman, 3 timmar sedanEn anteckning från den legendariska Poco F1 som precis fick Android 13-uppdatering via Custom ROM, den kommer… MerDet skulle vara trevligt om Foucault återskapade F1. Men med bättre förbättringar som:
120 Hz AMOLED
hålla spåret och annat
Snapdragon 865 5g.
behåll storlek 6,1 tum
Och… Android 12 eller 13 ur kartongen

Akinaro, för en timme sedanTja när det fanns ett “nej”-alternativ markerar folk förmodligen något slumpmässigt svar… GSMA p… Mergsmarena undersökningar är meningslösa. Hon saknar alltid alternativet “nej”.

Grå varg, för två timmar sedanJag gillar att byta telefon ofta. För det blir tråkigt att använda samma enhet, för… MerOm du har en framtidssäker flaggskeppsenhet och tycker om den, kommer du inte att byta telefon så ofta som strumpor

Anonym, 2 timmar sedanJag kommer att njuta av min iPhone för mycket för att bry mig om gladroid lolShhhh gör inte androidfansen arga och skriv hela stycket!!🤭🤭🤭 Det finns många pandroider på gsmarena

Anonym, 57 minuter sedanJag kommer att köpa Samsung igen eftersom min A52 fungerar bra. Väntar på Android 13. Fabriksåterställning… MerKom alltid ihåg att säkerhetskopiera dina foton och videor innan du återställer telefonens fabriksinställningar. Om det går långsamt för Android 13 kan du inte gå tillbaka till den tidigare versionen.

G

Jag använder exklusivt Xiaomi-telefoner från Redmi note 4x-eran.
Den här telefonen fungerar utmärkt även om den har Android 7.
Ur min synvinkel är Android-uppdateringar ingenting. Jag önskar fler uppdateringar på MIUI än Android.

?

  • Anonym
  • 6wN

Jag kommer att köpa Samsung igen eftersom min A52 fungerar bra. Väntar på Android 13. Återställs till fabriksinställningar efter uppdatering. Jag gör det alltid. Ett gränssnitt är en stor förbättring för mig.

Jag ser inte entusiasmen för Android-uppdateringar längre. Väldigt få saker förändras nu. Heck, inte ens Samsung gör olika TouchWiz/OneUI-omdesigner. Allt kommer att vara sig likt från och med nu…

A

Tja när det fanns ett “nej”-alternativ markerar folk förmodligen något slumpmässigt svar…

GSMA-undersökningar påminner mig ibland om dessa skämtundersökningar om den kinesiska regeringen:
Gillar du vår ledare: 1. Ja jag gillar honom 2. Nej, självklart gillar jag honom

?

  • Anonym
  • a0V

Jag kommer att njuta av min iPhone för mycket för att bry mig om gladroid lol

G

  • gråvarg
  • ppq

Jag gillar att byta telefon ofta. För att det blir tråkigt att använda samma enhet, på grund av nyfikenheten att prova något annorlunda, oavsett orsaken. Så för mig betyder mjukvarusupportens livslängd noll. Jag föredrar en telefon med bra specifikationer som jag kan använda och njuta av i 6-12 månader och sedan byta ut den med nästa modeller som kommer ut.
Och jag förlorar inte för mycket pengar på det. Dessutom kan jag alltid testa nya telefoner.

När det gäller den senaste mjukvaruuppdateringen, även om den på pappret kan se väldigt snygg ut, är den inte ett måste i dagligt bruk. Jag har en Samsung med Android 12 och en Xiaomi-telefon fortfarande på Android 11. Och båda telefonerna fungerar likadant (inga buggar, ingen fördröjning). Om något är Samsung-telefonen ännu sämre (eftersom den har SD888), och är därför väldigt dålig på batteritid. Och förresten, båda telefonerna får en säkerhetsuppdatering i augusti. Så för mig är det viktigare än OS-programuppdateringar (som bara ger små uppdateringar från år till år, mestadels i designfacket).

Raden “Mahs mjukvaruuppdatering är så trevlig”, används mest av Apple-entusiaster för att skryta om det på internet. För de har inget bättre på iPhone att prata om, lol. Alla Android-telefoner med bra specifikationer som körs på Android 11 kan fungera mycket bra, liknar en för dyr iPhone, dvs på senaste IOS 15.6.1. Och de kostar mindre än halva priset i vissa fall (250-300 euro).

Nej, definitivt ingen spänning för OnePlus-användare

A

Med hjälp av den legendariska Poco F1 som precis fick Android 13-uppdatering via Custom ROM, kommer den att slå iPhone när det gäller Android-uppdatering. Började från Android 8 och här är vi med 13.

N

Jag har en LG G8 som bara har 3 OS-uppdateringar (från 9 till 12). Utan tvekan är detta svagheten hos Androids i allmänhet (Samsung lovade 4 men vi får vänta på att se den första Samsung som får sin 4:e OS-uppdatering), men det finns många andra saker för mig (särskilt USB-C-porten) som har kvar mig med Android tills nu.