Varför alla är besatta av OXOs köksredskap och prylar

Jag vet inte om du är en välanpassad vuxen med vanliga hobbyer, eller någon som jag, med starka fästen vid livlösa föremål som kom in i mitt liv och förändrade dem för alltid. Åh, är du den sista? Coolt – så låt mig presentera dig för min man, Spinner, eller som jag refererar till honom i mindre öppna kretsar, OXO salladssnurra Av mina drömmar.

Spinner och jag träffades faktiskt hos en kompis – det var det I diagrammet. Jag var ansvarig för att göra salladen, och så fort jag tryckte på dess dragknapp med en gummipropp visste jag att saker och ting skulle bli … annorlunda. (Den här stora handrivna romainrätten var det enda i köket som var benturt – om du förstår vad jag menar.) Den klarar verkligen vad som helst, även mjuka örter, för ingen gillar en blöt sallad. Däremot älskar de en som slängs och är perfekt klädd. Dessutom rengör OXO Salad Spinner riktigt snyggt (och snabbt) i diskmaskinen, och kommer även i glas, för högtidliga tillfällen eller för svarta tillställningar.

Även om jag skulle kunna vara poetisk om OXOVarumärkets magiska produkt i timmar, är inte den enda posten som skickas till himlen i märkets många produkter, allt från Silikonförkläden för baby och Druvskärare Till Geniala grönsaksskalare och Körsbärsknappar. Jag bor i en liten lägenhet med noll extra förvaringsutrymme och tanken på att engångsprylar rinner ut ur lådorna som redan var för fulla får min hud att krypa. Men skönheten i min favorit – och det snart din Favoritmärket för hemtillbehör, OXO, är att deras team av genier har fixat många designbrister i traditionella vardagsprodukter för att göra ditt liv enklare – oavsett om du bor på en rymlig gård med ett stort kök eller om du har en garderob och en IKEA kök. En vagn som rymmer alla dina kulinariska redskap.

Om det är en sak jag har lärt mig om att (lagligen) snoka i köken hos de härliga Manhattanbor som jag gnuggar armbågar med ibland, så är det att de absolut älskar OXO-prylar. Dessa är den typ av människor som inte bär en ögonfrans i prislappen på en helt kompatibel uppsättning av Köksredskap Le Creuset eller Knivar kommer att slipas. Om Esther Povitsky är Jane Goodall från Hot Girlsjag är Spionen Harriet Av snygga arbetande mammor Tribeca, och jag är här för att berätta detta bredvid deras GOOPGLOW och Jack’s Stir Brew Coffee Är en åtta-åtta koppar OXO kaffemaskin. Jag nämnde också minst tre kök med märkets ergonomiska konservöppnare, och dess vitlökspress är den enda som är (faktiskt) bättre än att bara använda en kniv. Det bästa med OXO är dock att det är billigt – och jag garanterar att dess produkter håller och blir mer framgångsrika än de flesta konkurrenter. Förutom den allsmäktiga salladssnurran, här är några av märkets högst rankade produkter som du snart kommer att viska något sött om.

En roterande skalare från OXO Good Grips

Om du trodde att alla grönsaksskalare skapades lika, tänk om. OXO:s roterande skalare har ett genomsnittligt betyg på 4,8 stjärnor av nästan 40 000 recensioner på Amazon, och tusentals nöjda kunder hyllar guldskalaren som kommit in i deras liv. “OXOs är som att hitta en sedan länge förlorad vän!” Skriver en recensent. “Det funkar! Det skalar av i långa prydliga remsor!” Letar vi inte alla efter en produkt som kan skala ett halvt kilo sötpotatis som smör? Svaret är ja – och även denna dubbla modell är tillverkad av japanskt rostfritt stål, har ett inbyggt öga för potatis och inkluderar ett halkfritt gummigrepp för komfort och användarvänlighet.

OXO Good Grips lådöppnare med mjukt handtag

Det är ganska glädjande att hitta en grupp människor som förstår och accepterar dig – i det här fallet den magiska besökaren på Amazon som inte är rädd för att skrika sin kärlek till OXO-öppnaren från hustaken. “Min gamla och lojala vän, OXO Good Grips, bet i dammet efter nästan 15 år”, skriver hon. “[So] Vi köpte en annan konservöppnare. Sopor. Vi köpte en till. Fullständigt skräp. Jag gick till Amazon, bad att de kunde ersätta min gamla OXO, och här var den: min nya Hebei.

OXO Good Grips Vitlökspress med mjukt handtag

Nästan 30 000 användare har recenserat den idealiska versionen av OXO för vitlökspressen, och på grund av dess rymliga utrymme för att krossa flera naglar på en gång, kräver den nästan ingen kraft för att krossa vitlök, och har fått ett genomsnittligt betyg på 4,7 stjärnor. I ett svep kan du även vända extrudern inifrån och ut på papperskorgen, och den släpper de tillplattade skalen åt gången. “Jag har krossat så mycket vitlök sedan min nya vitlöksmaskin kom”, skriver en kritiker. “Jag tror inte att jag kommer att se vampyrer igen någon gång snart.” Pio – Detta var faktiskt hennes andra förvärv efter att hennes första press “blev överansträngd av ett överflöd av vampyrer som surrade någonstans runt valet 2016.” Glad att veta att hon är säker och nöjd.

OXO Brew kaffemaskin åtta koppar

Okej, så folk kan vara väldigt specifika om sin morgoninfusion. Med mängden variabler som ska erhållas a En god kopp kaffe (T.ex. temperatur, typ av malning, användarvänlighet) kan vi alla hålla med denna femstjärniga recensent, som skriver: “Allt jag vill ha är en kaffemaskin som gör en fantastisk kopp kaffe, [and] OXO levererar. Andra ledande maskiner är lätta att använda och har förmågan att förbereda lika läckra rätter för en enda portion, såväl som en hel burk med åtta koppar. “Bättre än Bonavita [and] Billigare än Barville”, skriver en nöjd kund.

OXO Good Grips POP-behållare

Ännu en av mina personliga favoriter – en som får mig att känna mig som en boogie, en felfri marmorkula, Dyson-Vuxenägd (en tjej kan drömma) – är av märket En rad POP-behållare. De är stabila, transparenta, stapelbara och Med Kardashians godkännande. De kommer att få ditt liv att se mer sammanhållet ut, och de kan till och med rädda ditt skafferi från en enorm spridning av myror. “Allt de inte rörde!” Skriver en recensent med myrproblem. “Myrorna kom inte ens nära garderoben. Det var som om de inte kunde känna lukten av sockret! Magin ligger i den förseglade silikonförseglingen som aktiveras när knappen på locket trycks in.

Låt oss alla hålla hand och be till vår Herre och Frälsare, OXO Good Grips. Konstnär.


Rec Room-teamet valde självständigt alla föremål som visas i den här historien. Vill du ha fler recensioner, rekommendationer och röda erbjudanden? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Leave a Comment