Vad du ska köpa till prylälskaren i ditt liv den här julen

I år anpassade vi listan både kring spridningen av distansarbete och ekonomins tillstånd, så att vi även inkluderade en kombination av presenter som skulle passa alla plånböcker, nödvändig sparsamhet och udda saker för att förbättra hemmet och kontoret. Meta Quest 2 – £399,99 Bild: Meta Vi har fått en stark start med Meta Quest 2, … Read more

Alexa kommer att förlora 10 miljarder dollar till Amazon bara i år

(Pocket-lint) – Amazons smarta assistent Alexa kommer att förlora företaget omkring 10 miljarder dollar bara i år, enligt en ny rapport, där det mesta av hårdvaran säljs med förlust. Amazon tillkännagav Alexa först 2014 och hon tog omedelbart världen med storm med Echo smarta högtalare som förde in den digitala assistenten till hem runt om … Read more

Amazon Kills Glow, dess fula videosamtalsgadget för barn

Glow släpptes ursprungligen för drygt ett år sedan i september 2021.Bild: Amazon Amazon stoppar officiellt sin produktion Facetime-esque, Facebook-Portal-esque glöd Spelaresom var avsedd för barn och gjorde att de kunde läsa böcker, spela spel och ha videosamtal med avlägsna släktingar. I september 2021 släppte Amazon $250 glöd. TillTydligen född ur pandemins strävan att hålla kontakten … Read more

Amazon lanserar liveblogg: Alexa, Ring, Echo, Fire och fler prylar kommer snart

Om du är ett stort fan av Amazon-produkter, som Ring, Echo, Alexa, Fire, Halo, Kindle eller något av de många andra undervarumärken som onlinebutiksjätten har, kommer idag att bli en stor dag för dig. Klockan 09:00 PT / 12:00 ET / 17:00 BST, vilket är 02:00 AEST i morgon om du är i Australien, är … Read more