Spotify ‘Car Thing’-gadget är äntligen till rea, men det är inte nödvändigt … än

Jag ska vara ärlig. Jag kom för att håna Spotify Intresse för bilar. En fjärrkontroll för $ 90 som gör vad din telefon redan gör? Tack men nej tack. Men även om jag inte tror att Car Thing är något jag skulle köpa nu så kan det säkert förändras väldigt snabbt – för även om det startar livet som enbart en Spotify-enhet så kommer det inte att förbli så.

Car Thing är designad för att sitta mellan din telefon och din bilstereo, ansluta till den senaste via Bluetooth, USB eller aux-kabel. Den fungerar då som en fjärrkontroll och röststyrningsenhet, dess ganska stora skärm och vridbara ratt gör att du kan se och hoppa över musik utan att bråka med din mobil. Och om det öppnar som Spotify lovar kan det verkligen vara grejen.

Öppna upp, gör plats åt mig

Leave a Comment