Praktisk prylöversikt: Arlo Go 2 säkerhetskamera

En äkta trådlös kamera med lång batteritid säkerställer att känsliga områden aldrig kommer att vara utom synhåll och i förväg.

En smart säkerhetskamera med några skillnader. De flesta modeller är beroende av ditt Wi-Fi-hemnätverk. De är “trådlösa” men behöver ofta också elektrisk spänning; Så även om de är rimliga kommer du inte precis att leva drömmen utan sladdar.

Gå in i Arlo Go 2, med en SIM-kortplats för valfri mobildata, och en SD-kortplats för ytterligare valfri lagring, och viktigast av allt – ett batteri som ska hålla i månader, inte dagar.

Det är inte billigt, men det är definitivt prisvärt eftersom det kan garantera vad som helst var som helst. Den väderbeständiga säkerhetskameran kan strömma 1080p HD live-video via 4G SIM (eller Wi-Fi om den har en signal). Den är perfekt för en trailer, båt, garage, till och med att hålla ett öga på en byggarbetsplats under renovering.

Eftersom jag är frilansjournalist har jag ingen yacht … men jag har pension, så jag satte upp Arlo Go 2 för att hålla ett öga på saker i skjulet där. För att vara ärlig så har mössen firat i mitt lager för länge. De njöt av min sättpotatis. De åt ett hål i sidan av en låda med gräsfrön och förvandlade den till en gigantisk rutschkana. De lever sina bästa liv. Jag föreställer mig att deras fester är legendariska.

Unboxing var bra. Kameran är större och tyngre än du föreställer dig (kom ihåg – stort batteri). Men att installera Arlo Secure-appen var en bris. Jag valde ett lösenord och skapade ett Arlo-konto med tvåstegsverifiering. Appen hittade kameran via Bluetooth och sedan fick jag ställa in kameran på QR-koden på telefonskärmen; Appen vägledde mig genom hela processen och inget gick fel.


Konfigurera Arlo Go 2 säkerhetskameror

Fotokredit: Arlo

Därefter tog det drygt tio minuter att fixa sig själv, vilket inkluderade uppdatering av kamerans firmware. Jag gjorde allt detta hemma med endast Bluetooth, så kameran borde vara nära telefonen.

Kameran kommer nu med två års Arlo Secure Cloud-lagring (i julinumret 2022 av E&T Vi erbjöd £ 259,99 utan molnlagring, men det är inte ett alternativ längre). Observera att du också måste betala för ett SIM-kort och ett dataabonnemang.

Innan jag nådde slutet laddade jag kamerans batteri helt; Detta görs med hjälp av en USB-kabel som magnetiskt ansluts till undersidan av kameran, vilket antyder för mig att det kan vara möjligt att ladda kamerabatteriet På plats Använder ett USB-batteri. Det betyder att du inte behöver störa kameran utan batteripaketet kommer att behöva hög kapacitet då Go 2:s batteri lagrar 13 000mAh.

Jag kollade först kameran hemma, vände sedan till slutet. Varje rörelse kameran kände i min väska utlöste ett push-meddelande på min telefon. Du kan stänga av dessa eller justera dem (se nedan).

Jag upptäckte också en liten försening i tiden. Vid provning på olika ställen var det mellan tre och åtta sekunder. Sedan ser du allt några sekunder efter att det hänt. Att det är bra men påminner om en rånfilm. Är det troligt att gnagare förstörs på den korta tiden? Kommer de att lägga mig ett liggunderlag i kaffet och sedan återskapa gamla snipper medan de gick därifrån med potatisen? Min fantasi drev mot mig. De är hedonister, inte prestigefyllda tjuvar.


Campingövervakningskameror Arlo Go 2

Fotokredit: Arlo

Appen låter dig definiera anpassade områden och avancerad objektigenkänning, som människor, djur och fordon. Då kan du säga till säkerhetskameran att ignorera passerande trafik eller larma bilar. Du kan också lära honom andra vanliga rörelser att ignorera honom, till exempel att ignorera ett svängande träd som alltid skjuter.

Den har inbyggt mörkerseende men även en spotlight, som kan aktiveras automatiskt av trafik eller manuellt via appen. Om du tittar på svartvita bilder på natten och vill ha en bättre vy, slå på ljuset för att se i färg. Det finns en siren som kan vara antingen automatisk eller manuell. Och tvåvägsljud: Jag kan ha konversationer med mössen.

På lagret var installationen så enkel som tre skruvar. Det kraftfulla fästet är gängat och fästs på baksidan av kameran, med en räckvidd på 90°. Sedan kan du montera den på vilken yta som helst och justera kameran hur du vill. Kameran kommer inte med ett stativ som alternativ utan dess bas är platt så du kan bara lägga den på en hylla.

Allt är klart, jag kan klicka på appen för att besöka min bod nästan när som helst. Vidvinkellinsen gör att jag kan ta hela rummet; Det var märkligt övertygande. Det fanns inga trafikvarningar och inga möss, även om jag lämnade en balja med frön utanför, men jag kunde hålla ett öga på skjulet sent på natten och till och med höra inuti. Enstaka klick var skrämmande. Även om ingen mus gick ut för att leka, kunde jag se nattfjärilar flyga regelbundet. Viktigast av allt hörde jag en uggla kvittra i skogen.

1080p-videon är detaljerad, även i mörkerseende. Använd två fingrar för att förstora upp till 12 gånger, även om det på natten bara är ungefär 4 gånger mer användbart eftersom den svartvita bilden har mer brus.


Installera Arlo Go 2 Shed

Arlo Go 2 strategiskt installerad gav en klar bild av livränteskjulet …

Fotokredit: Caramel Queen


Arlo Go 2 Shed i dagsljus

… I dagsljus…

Fotokredit: Caramel Queen


Arlo Go 2 Shed Vision Night

… efter mörkrets inbrott med möjlighet till mörkerseende …

Fotokredit: Caramel Queen


Arlo Go 2 Shed Night med spotlight

… och upplyst av enhetens spotlight.

Fotokredit: Caramel Queen

Standarden på reality-tv är ganska dålig nuförtiden, så jag tyckte att releasekameran var relativt övertygande. Du kan också använda kameran för att hålla ett öga på färgen medan den torkar …

Men Arlo Go 2 skulle vara värt det om jag någonsin hade turen att bli hackad. Detta händer ibland på uppdragsplatser och är svårt att hantera eftersom det inte finns någon ström. Detsamma gäller husvagnen. Naturligtvis kommer denna kamera att vara den dyraste varan på mitt lager. Men som tur är innehåller appen platsspårning så om den blir träffad kan du ta reda på var din kamera har tagit vägen.

Att obsessivt titta på dina kamerabilder, istället för att lita på push-meddelanden för att varna dig för trafik, stjäl priset på batteritiden. Det sägs hålla i månader, men jag använde 10 procent om dagen när jag testade och tvångsmässigt. Du kan se detta och mer i appen, så att du vet när den behöver laddas.

Jag insåg efter att ha kontrollerat att jag hade monterat kameran på fel ställe. Istället borde han befinna sig ovanför boddörren och titta igenom hela tomten. Det kommer att märkas men det kommer att tillåta mig att se vad trädgårdsarbete behöver göra. Inte mer “utom synhåll och utom sinne”. Jag kan också se ugglan, fladdermöss, rävar och annat nattliv.

På tal om det så flyttar jag den nästa gång för att lära mig livet i poolen på natten. Om mössen inte leker vill jag veta vad den här grodan gör …

£ 309,99 arlo.com

Alternativ

Arlo Essential

Kamera mycket lik Arlo Go 2, men utan SIM-kortplats, så bara bra om du är inom Wi-Fi-området. Sök på internet för att hitta det ännu billigare.

130 lbs arlo.com

Eufy 4G LTE Starlight-kamera

Funktionerna är väldigt lika Arlo Go 2 och det finns en valfri solpanel (40-60 pund extra) som förvandlar tre månaders batteritid till oändlig batteritid, perfekt för avlägsna platser.

249 lbs eufylife.com

Reolink Go Plus

Videokvaliteten är bara 2K men förutom det finns det specifikationer som liknar Arlo Go 2. Återigen kan du lägga till en solpanel och återigen finns bra rabatter tillgängliga online.

239 lbs reolink.com

Registrera dig för ett E&T News-e-postmeddelande för att få fantastiska berättelser som denna i din inkorg varje dag.

Leave a Comment