Philips sneaker cleaner recension

En sak som fortsatte att störa mig under min senaste resa till norra Kerala var hur mina sneakers hela tiden blev smutsiga. Fast jag visste att jag skulle gå till Wayanad Under monsunerna kunde jag inte komma ifrån det faktum att jag var tvungen att gå för att utforska skönheten i västra Ghats. Jag tänkte inte ta med mig ett par extra skor, och jag hade inte heller någon professionell lösning för att rengöra mina sneakers.

Och ärligt talat, vem skulle kunna tänka sig att ta med sig ett skorengöringskit på en fritidsresa? Att inte bära en skotvätt var ett stort misstag och jag betalade priset. Jag tvättade sneakers med tvål och det fläckade permanent på mina skor. Jag önskar att någon kunde berätta för mig om Phillips Sportskorengöring före, en lättanvänd enhet som rengör dina skor från repor, smutsmärken och fläckar.

Jag har använt den här praktiska prylen i några dagar nu och kan berätta att den är värd pengarna. Här är min recension av Philips sneaker cleaner som du förmodligen inte insåg att du behövde i ditt liv förrän nu.

Nyckelspecifikation

fart: 500 rpm
ViktVikt: 0,35 kg
Batteri-liv: upp till 80 timmar
ansvar: 2 år
Tillbehör ingår: 3 borstar, 4 AA-batterier
pris: 2 595 rupier

Philips Sneaker Cleaner, Philips Sneaker Cleaner Pris i Indien, Philips Sneaker Cleaner Review, Sneaker Cleaners, Low Budget Sneaker Cleaner Denna kompakta handhållna enhet är lätt i design (Bildkredit: Anuj Bhatia/Indian Express)

Varför ska du investera i skotvätt?

Att hålla sneakers rena kan vara en utmaning för en som jag som har olika par skor för olika tillfällen. Jag kallar mig ingen sneakersamlare men jag kanske är så. Hur som helst, våra skor blir smutsiga oavsett om du går på gatan eller går på morgonrunda.

Även om jag inte är någon sneakersexpert, vet jag att det finns rengöringsmedel, kit och våtservetter på marknaden för att få dina sneakers att se ut som nya. Faktum är att vissa av hemlösningarna inte kostar mycket men du vet inte hur de kommer att reagera, med tanke på att varje sneaker är gjord av ett annat material från canvas till nubuck och vanligtvis inte billigt.

Kom ihåg att inte alla lösningar är säkra att använda på alla typer av finish när du letar efter sneakers, så det är bäst att kontrollera produktdetaljerna för att undvika att skada dina dyrbara par.

Philips Sneaker Cleaner, Philips Sneaker Cleaner Pris i Indien, Philips Sneaker Cleaner Review, Sneaker Cleaners, Low Budget Sneaker Cleaner Den trådlösa sneakerrengöraren kommer med fyra AA-batterier, borsttillbehör och en praktisk bruksanvisning för att använda enheten. (Bildkredit: Anuj Bhatia/Indian Express)

Min erfarenhet av Philips sneaker cleaner

Jag kände till premium sneakerservetter och borstar, men jag hade ingen aning om att du också kunde köpa en batteridriven, bärbar sneakerrengörare. Enheten kommer med tre typer av borstar och drivs på AA-batterier, som enkelt kan bytas ut.
Designmässigt ser sneakerrengöraren ut som en hårtork, vilket gör den lätt och lätt att bära. Den väger endast 35o gram och kommer till och med med en IPX5 vattentäthetsklassificering.

Enheten har en trefärgad mörkblå finish, en svart finish och en gul finish som jag använder en premiumenhet, och det är lätt att se att den här sneakerrengöringen betyder allvar. Det finns en enda fysisk knapp för att slå på och stänga av dammsugaren. De fyra batterierna sitter längst ner på handtaget. Ett resefodral skulle ha lagt till en fin touch, vilket gör det lätt att bära med sig, speciellt om du reser ofta.

Philips Sneaker Cleaner, Philips Sneaker Cleaner Pris i Indien, Philips Sneaker Cleaner Review, Sneaker Cleaners, Low Budget Sneaker Cleaner Slå bara på sneakerrengöraren och börja rengöra dina skor. (Bildkredit: Anuj Bhatia/Indian Express)

Rengöraren börjar snurra borsten så fort du slår på den. Enheten är utrustad med en 500RPM motor, och du får tre olika avtagbara borstar och de rör sig smidigt på sneakers. Den första är en mjuk borste – avsedd för multi-purpose användning, säker för användning på mesh och canvas material. Sedan finns det en hård borste, perfekt för att rengöra hårda material som texturerat gummi eller gummisulan på dina skor. Den tredje är en svampborste för rengöring av mjukare material som läder. Du kan använda olika borstar beroende på typ av material och finish på din sko, och det som är bra är att dessa borstar kan rengöras med tvål och vatten.

Enheten fungerar med alla rengöringslösningar även om det är bättre att bara använda vanligt schampo för normal rengöring. Blöt bara borsten med vatten, kör dammsugaren och när du är klar, torka av sneakers med en ren handduk.

För mig har Philips Sneaker Cleaner minskat tiden det tar att rengöra sneakers. Jag fann den här enheten innovativ och praktisk. Mitt enda klagomål med sneakerrengöraren är att det borde ha varit flera hastigheter för borstarna.

En knapp för att slå på och stänga av enheten. (Bildkredit: Anuj Bhatia/Indian Express)

Är det värt att köpa Philips sneaker cleaner?

För dig som gillar sneakers, 2 595 rupier Det kan vara ett litet pris att betala för att hålla sina favoritägodelar rena och glänsande. Men om du bara har ett par sneakers kan det här verka som ett dyrt förslag, till och med onödigt. Jag var imponerad av den lätta designen; Kontrollerna kunde inte vara enklare.