Mina favoritprylar sommar: 2022 års upplaga

Lagom till sommaren plockade jag upp en handfull av mina säsongsbetonade favoritprylar och tog dem till mitt favoritprogram för morgonnyheter, Morgon CBS. När jag blir ombedd att välja tekniska produkter att rekommendera till en tv-publik, försöker jag täcka in allt det grundläggande – dyra artiklar och budgetartiklar, seriösa produkter och roliga produkter.

Du kan se hela avsnittet ovan, och om du är intresserad av en av prylarna har jag detaljerat lite om var och en nedan. Jag trodde att glasstillverkaren Ninja Creami skulle bli den stora hiten, men programledarna (och alla bakom kulisserna) blev överraskande överraskade med de upplysta grillredskapen. Min takeaway: Du kan nästan aldrig gå fel att fästa en ficklampa på något.

Amazon

Speciellt under sommarresor måste alla ha med sig en powerbank för backup. Det finns tusentals alternativ, och för att vara ärlig, de flesta av dem är bra. Av en slump gillar jag den här ambitiösa modellen som har solpanel, trådlös laddning för telefoner, ficklampa och viktigast av allt, inbyggda USB-C, Lightning och Micro-USB-kablar.

Ninja

Jag provade gammaldags glassmaskiner, sådana med den stora metallskålen som måste förfrysas och rengöras efter. Det är en ganska tidskrävande process. Ninja Creami vänder på konceptet – du blandar dina ingredienser i små liters behållare av plast, fryser dem över natten (grädden kommer med tre liters behållare, pålägg kostar cirka $ 10), och sedan blandar maskinen utmärkt glass i 90 sekunder. Jag var tveksam, men nu tror jag.

Läs hela vår recension om Ninja Creami här.

Sensibo

Denna lilla låda utstrålar IR-kommandon till din AC-fönsterenhet, så att du kan styra den via en app. Det här är ganska grundläggande, men jag gillar att Sensibo-appen också kan ställa in scheman och måltemperaturer, plus geofencing för att slå på och stänga av AC:n beroende på om du är hemma eller inte. För oss som bor i lägenheter med AC fönsterenheter är detta en ganska smart uppgradering. (Observera att du behöver AC-fjärrkontrollen för att ställa in den. Jag kunde inte hitta min, så jag Beställde denna jävla $8 från Amazon Det fungerade jättebra.)

Läs mer om Sensibo Sky här.

Ecobee

Vi kom inte till det under TV-inslaget (men du kan se det på bordet). Ändå rekommenderade CNET Home-kollegor starkt den nya Ecobee som den smarta termostaten, särskilt eftersom den har en luftkvalitetssensor och den använder en radar för att upptäcka mänsklig aktivitet, istället för en föråldrad IR.

Läs mer om Ecobee smarta termostat här.

Weber

Lyssna, du behöver egentligen ingen smart termometer för att grilla ute. Men det är ganska kul, och appen som följer med den här trådlösa enheten erbjuder ljusa varningslampor med en färgkod – från grönt till gult till orange till rött – som talar om för dig när du ska ta bort något från grillen.

Grilllight

Den överraskande hiten av detta TV-segment, och ärligt talat en ganska användbar idé. Jag hade en gång en liten uteplats bakom min lägenhet på Manhattan, trångt mellan byggnader, och det var vanligtvis ganska mörkt. Jag skulle definitivt kunna använda något sådant (som det var hade jag en stor ficklampa kopplad till min grill).

Leave a Comment