Min partner kommer bara att ha sex med mig om jag bär strumpor och höga klackar Liv och stil

Jag är en 50-årig kvinna Djupt förälskad i min sambo, 65 år. Vi har varit tillsammans i ungefär Åtta år. När jag träffade den här mannen var jag Upphetsad att Att vara med någon som var uppmärksam och tyckte om sex som jag. Vi försökte och provade många saker som fick mig att känna mig trygg och säker. Min partner har vissa saker han gillar hos en kvinna: Tajta klänningar, strumpor och höga klackar, med alla jag var glad över att gå tillsammans. Men plötsligt blev de absolut nödvändiga inför allt sex. Det fanns inga fler “Snabb”Innan barnen kom hem eller sex Helgens morgon – Allt ser ut som en produktion. Jag kände inte Sexigare och inte riktigt önskad få klänning Som om jag tappade mitt självförtroende. Kön har helt enkelt förändrats – Det kändes mindre kärleksfullt och mer funktionellt och det tappade självförtroendet. När jag tar upp tanken att maskera Det behöver inte finnas en förutsättning för sex, han säger alltid: “Du vet vad jag gillar. Han älskar fortfarande de saker han gör varje dag, Men våra sexliv är annorlunda nu. Att ha sex borde inte vara en sådan ansträngning. Jag klär fortfarande på mig inför helgen och vi har bra sexMen jag saknar verkligen den där känslan av att vara efterlyst Utan några sladdar.

Vissa människor är sexuellt relaterade så de behöver vissa element för att vara närvarande för att bli upphetsade, lustfyllda eller nå orgasm. Det utvecklas vanligtvis med tiden och är ibland förknippat med underliggande ångest. Jag har känt många par där en person är fetischistiskt fixerad vid något visuellt eller taktilt till exempel, och med bra kommunikation kan de oftast förhandla fram ett avtal som säger att “sexdress” ska ske två helger, och “ej klädd – ha sex” kommer att äga rum två vardagar. Kanske kan ni nå en sådan ömsesidig förståelse. Men det kan finnas andra faktorer som svårigheter med erektion, så jag hoppas att du kommer att kunna ha ett mycket ärligt och försiktigt samtal som gör att du till fullo kan förstå vem han är sexuellt, och så att han kommer att kunna förstå dina känslor och behov . Ni förtjänar båda att få era behov tillgodosedda, och att synas tack vare de komplexa sexuella varelser ni båda har.

  • Om du vill ha bortskämningsråd om sexfrågor, skicka oss en kort beskrivning av dina bekymmer till [email protected] (vänligen skicka inte bilagor). Varje vecka väljer Pamela ett problem att besvara, som kommer att publiceras online. Hon ångrar att hon inte kunde ingå personlig korrespondens. Inlämningar är föremål för oss Betingelser.

Leave a Comment