Michelin-kock avslöjar Victoria Beckhams “konstiga” krav på en bröllopsmeny

En välkänd spansk kock hävdade att Victoria Beckham “ändrade hela menyn” med “märkliga” krav under ett kändisbröllop där hon deltog.

Danny Garcia, ägare till restaurangen Smoked Room i Madrid, berättade om sin upplevelse i den tidigare Spice Girl-tjänsten i en intervju på spansk nationell tv på måndagskvällen.

Den andalusiske kocken sa att han skapade bröllopsmenyn för den tidigare Real Madrid-stjärnan Sergio Ramos och hans modellfru Pilar Rubio.

Men när det kom till Beckhams kostbehov sa Garcia: “Det var väldigt konstigt.

“Victoria Beckham ändrade hela menyn. Det var väldigt tråkigt för när du gör en sådan insats skapar inte bara jag och mitt team utan brudparet och alla andra en så unik meny.

“Det var helt annorlunda och baserades enbart på grönsaker.”

Garcia, som blev Malaga Countys första kock att vinna tre Michelin-stjärnor för en restaurang i hans namn som nu har stängt, tillade att Beckham hade andra “konstiga” önskemål för kvällen, som han “aldrig sett i mitt liv.”

“Hon hade kokosnötsvatten hela tiden, en skål med mynta, och sedan på andra sidan en hydroalkoholisk gel som är väldigt känd nu, men då var det inte för att den kubiska epidemin inte hade börjat”, förklarade han.

“Det var komplicerat att ge Victoria sin meny den kvällen.”

Kocken gjorde sina kommentarer i den populära chattshowen, MyrhögenSom tidigare har presenterat gäster som Justin Bieber och Will Smith.

Beckham, 48, har gjort det tidigare Erkände att det var den “värsta mardrömmen” på en restaurang På grund av de begränsade typerna av mat kommer hon att äta – vilket inkluderar salt på rostat bröd.

Förra året, på River Café’s Tabell 4 Podcast sa hon till programledaren Ruth Rodgers: “Här låter jag ännu tråkigare på matavdelningen. Jag gillar fullkornsrostat bröd med salt på.

“Det är kolhydraterna som får dig att känna dig tröstad och jag älskar salt. För de flesta restauranger är jag nog deras värsta mardröm.”

Modedesignern tillade: “Jag gillar lite ångade grönsaker, lite balsamvinäger och sedan krydda mig själv. Jag gillar att laga saker på ett väldigt enkelt sätt. Jag gillar inte oljor eller smör eller såser.”

Hennes restriktiva diet godkändes av hennes man sedan 23 år, David Beckham, som berättade för samma podcast tidigare i år: “Jag är ganska exalterad över mat och vin, när jag äter något gott vill jag att alla ska prova det.

“Jag är tyvärr gift med någon som har ätit samma sak de senaste 25 åren. Sedan jag träffade henne äter hon bara grillad fisk, ångade grönsaker, väldigt sällan kommer hon att avvika från det.”

Leave a Comment