Måste reseprylar för att göra stressfria internationella resor

Att ta med din egen bärbara dator, surfplatta eller telefon när du reser internationellt gör allt mycket enklare.

Du kan fungera som din egen resebyrå; Översikt över aktiviteter, restaurangskatter, bokningar och bokningar samt navigering i okända områden. Och mer, Med vissa företag bibehåller flexibiliteten i distansarbete För 2022 kan du jobba lite medan du reser så att du inte behöver dra nytta av alla dina tilldelade semestrar för en resa.

Men att packa din teknik är inte så enkelt som att lägga den i din resväska. Du måste också hitta ett sätt att hålla den laddad, ansluten till internet, säker och lättillgänglig. Dessutom använder olika regioner olika typer av elektriska kontakter och spänningar; Om du inte tar med dig rätt adapter eller omvandlare blir din teknik värdelös.

Jag mötte dessa utmaningar i början av maj när jag reste från USA till Storbritannien, och taggade med min partner på en affärsresa.Vi kombinerade både arbete och fritid på våra resor – faktiskt Allt vanligare i form av den digitala nomadlivsstilen. För att hålla våra enheter funktionella och säkra förlitade vi oss på ett antal tekniska tillbehör.

Här är prylarna som har gjort det möjligt för oss att vara online under vår internationella resa. För fler tips, Se den här listan med rekommendationer för reseteknik Från CNET-givaren Jeffrey Morrison, en veteranresenär.

Mary King

Innan jag köpte detta lilla och användbara fodral, skulle jag förvara min elektronik och små sladdar helt enkelt genom att komprimera dem i en ryggsäck. Jag måste gräva och be att jag ska få ut det jag behöver ur de trassliga godshögarna utan att behöva kasta ut allt.

Inte mer än så. Thule Subterra PowerShuttle är utrustad med fickor och dragkedjeförsedda fack och är perfekt lämpad för att organisera små klotter kopplade till teknik: AirPods, adaptrar, en webbkamera, små laddningskablar, extra hörlurar och donglar.

En särskilt användbar funktion är ett dolt snitt i ytterfickan som låter tråd passera: du kan sticka en telefon i denna ficka för enkel åtkomst medan du laddar den med hjälp av Powerbank som du har placerat inuti fodralet.

Om du har ett större utbud av laddare och långa kablar, öka storleken Subterra PowerShutte Plus eller Detta alternativ med dubbla lager från Amazon.

Mary King

Den här bärbara laddaren har räddat rumpan på min iPhone vid många tillfällen och lagt till timmar efter timmar till batteritiden. Även om den tjocka 5,9-tumsenheten (som väger lite under ett pund) fastnade lite i min ryggsäck, drog den definitivt sin vikt, tankade telefonens trötta batteri samtidigt som jag eliminerade behovet av att böja sig till ett kafé på jakt efter ett uttag.

Under resan var jag tvungen att ladda upp min telefon oftare än jag förväntat mig. Jag laddar direkt på batteriet på min iPhone, kartlägger kollektivtrafikrutter, ordnar boardingkort, tar foton, undersöker sevärdheter och närliggande mat, skannar QR-koder och uppdaterar religiöst den virtuella biljettkiosken i West End till billiga sista minuten billiga platser. Jag smuttade varje gång batteriikonen blev röd, bara för att komma ihåg överskottet av juice som faktiskt stoppades i ryggsäcken. Jag skulle sedan ansluta min telefon till en powerbank, täcka över den och dra ut den senare för att hitta batteriet laddningsbart.

Det tar ungefär två timmar för powerbank att ladda min iPhone från 100 %. Den har två USB-A-portar som gör att två enheter kan laddas samtidigt.

Mary King

Beroende på vart du reser kommer du sannolikt att stöta på några av de olika elektriska kontakter och spänningar som används i olika delar av världen. Av denna anledning fångade mig den budgetvänliga uppsättningen Protégé. Den innehåller inte bara adaptrar som passar pluggar i olika former, utan den innehåller också en strömomvandlare.

Spänningsomvandlare är nyckeln eftersom små apparater i Nordamerika vanligtvis är byggda för att hantera 120 volts försörjning. De flesta andra regioner använder sina uttag med en mycket kraftfullare 220V eller 240V försörjning: anslut ett amerikanskt strykjärn till ett brittiskt uttag och det kommer att steka. En omvandlare bluffar denna intensiva spänning till 110-120 V, en kontrollerbar ström för apparater i Nordamerika. (Vissa enheter, som laddare för telefoner och bärbara datorer, har vanligtvis dubbelspänning och stöder två färdiga enheter.)

Protégé erbjuder adaptrar från fyra olika varianter och säkerställer uttagskompatibilitet i många länder i Asien, Europa, Afrika, Oceanien och Nord- och Sydamerika. Anslut helt enkelt din standardladdare till lämplig adapter för din nuvarande plats så kan du använda den normalt. Även om adaptrarna känns billiga och plastiga verkar de göra jobbet: G-pluggen hjälpte till att köra våra tre bärbara datorer under en 10-dagars resa i Storbritannien utan problem.

Här råkade jag ut för problem. När jag läste om lådan att omvandlaren kan fungera med reseapparater mellan 50 och 1 875W, stoppade jag in min favoritångare, 1 400 watt för Rowenta-kläder, i resväskan, i hopp om att det skulle bli en liten skrynklor i hotellrummet. Jag kunde dock inte ange ett nyckelord i rutans instruktioner: resa Enheter. När jag försökte koppla ångapparaten till omvandlaren blev omvandlaren varm, utvecklade en konstig lukt och slog på ångan i bara några minuter åt gången. Förvirrad kollade jag instruktionsboken och där läste jag att omvandlaren bara var byggd för ångbåtar under 1 000 watt. Hoppsan – jag laddade den. Som tur var överlevde ångbåten, men det kändes ändå som ett nära samtal.

Trots detta är det ett användbart och prisvärt val, speciellt om du ska till flera länder på en resa. Se bara till att du är villig att använda spänningsomvandlaren endast för enheter med tillräckligt låg effekt.

Mary King

Medan en flerdelad adapter som Protege är idealisk för att ansluta en enhet åt gången över flera regioner, är styrkan hos en sju-i-ett-adapter omvänd: den är utmärkt för att ansluta flera enheter samtidigt inom en region. Den här specifika modellen är speciellt utformad för användning i områden med G-uttag, såsom Storbritannien. (det finns En annan version för typ C Uttag.)

De sju portarna och uttagen är effektivt placerade, vilket gör att adaptern kan rymma flera uttag samtidigt som den förblir relativt kompakt. Tre USB-A-portar och en USB-C-port är snyggt arrangerade längs frontpanelen, tillsammans med tre AC-uttag (en på varje exponerad sida). Även om själva adaptern inte är för stor, sticker spetsarna ut och viker sig inte – en liten olägenhet vid packning. Att lägga två av dessa i vår väska var svårt.

Jag använde den till min telefon och för att ladda en powerbank. Andra recensenter sa att de använde det för sina hörlurar, CPAP-enheter och bärbara datorer. Kom ihåg att det inte är en spänningsomvandlare, så om du tänker använda den med apparater, se till att de har dubbel spänning eller är byggda annorlunda för att klara 220V till 240V. Observera också att USB-C (17W)-utgången inte är tillräckligt stark för att ladda din MacBook, Som behöver mer kraft. Jag lärde mig det den hårda vägen.

Mary King

Som en som vanligtvis missar viktiga saker försöker jag hålla ett öga på min personliga teknik. Så när jag köpte en kakelspårare för att testa fäste jag den på enheten som fällde flest tårar om förlust: min 2020 M1 MacBook Pro. Men jag upptäckte att jag kopierar en befintlig funktion i Mac. Apples kraftfulla “Hitta min” app Skulle låta mig hitta mac:n från min iphone, gör faktiskt samma sak som brickan, men gratis. Det skulle också hända med en PC eller Android-telefon, tack vare Liknande verktyg från Microsoft och Google.

Men jag rekommenderar fortfarande att du skaffar en mängd olika Tile-prylar för dina tekniska värdesaker: kanske har du ett par hörlurar som du uppskattar, eller kanske vill du hålla reda på dyra tillbehör som laddare. Och att ha en bricka på telefonen eller datorn är inte helt värdelöst. Eftersom det är separat hårdvara från din enhet (till skillnad från Hitta mina appar) fungerar spåraren även om enheten är avstängd eller batteriet börjar ta slut.

Jag var särskilt imponerad av hur lätt installationsprocessen är. Appen fick mig att synka med Bluetooth och aktivera de nödvändiga behörigheterna för min telefon. Jag kunde enkelt hitta spåraren på appkartan och aktivera dess höga pip. Klistermärket fastnade tätt på mitt laptopfodral, och även om trackern gick igenom några repor överlevde den många stötar i min ryggsäck.

Om jag skulle upprepa mitt första köp, skulle jag köpa ett sortpaket: a Kakel Slim För min plånbok, ett klistermärke för min bärbara laddare, och Partner Till mina nycklar. Ett annat alternativ för Apple-enheter är Apple AirTag. Den är mindre och mer avancerad än Tiles sortiment, men medan Tile låter dig spåra din telefon med hjälp av spåraren och även spåra spåraren med din telefon, AirTag tillåter bara det senare. Och det fungerar inte på Android. Tile fungerar samtidigt med både iOS och Android.

Mary King / CNET

Det finns ingen tydlig konsensus om det verkligen är en bra idé att klistra in ett hölster på en MacBook, eftersom vissa spekulerar i att det försvagar skärmaxeln. men Jag stödde täckningFörutsatt att du använder ett kvalitets- och hållbart fodral utan att lägga till för mycket volym.

Detta hårda skal från Incase markerar alla lådor. Den är stabil, den är tillräckligt lätt för att inte sätta press på monitorn, och, Till skillnad från ett billigare fodral jag testatDen passar på en bärbar dator utan besvärliga utrymmen.

Även när jag körde min MacBook genom flygplatser och gator kände jag mig säker på att den hade lite extra buffring. Fodralet gav mig sinnesfrid när ett åskväder överraskade oss: ryggsäcken var genomblöt, men själva datorn var så torr som möjligt.

Jag säger inte att väskan skulle ha skyddat den bärbara datorn om jag till exempel hade kastat den i Engelska kanalen. Men alla skydd mot väderskador kommer definitivt att göra gott för din dator.

Mary King

Mee 1080P högupplöst USB-kamera med autofokus

Skaffa en webbkamera, men inte den här

Hittills har jag kunnat rekommendera var och en av de enheter jag köpte för den här resan. Jag kan inte säga detsamma om det sistnämnda. Jag rekommenderar det faktiskt inte specifikt.

Trots all sin tekniska talang är många avancerade datorer nuförtiden laddade med inbyggda webbkameror av fruktansvärt låg kvalitet. (Tittar på dig, flaskorEn extern webbkamera kan polera ditt utseende på skärmen – användbart om du är på en resa där du kommer att ringa många zoomsamtal eller spela in dig själv med din bärbara dator.

Men om du ska investera i en webbkamera, välj en annan modell än den jag provade. Denna så kallade 1080p webbkamera sänkte min bild- och ljudkvalitet till sämre.

Webbkameran gör färgerna lite mer smickrande (eller kanske bara mer mättade), men den verkar ersätta kornen i den tidigare bilden med … oskärpa. Inte direkt en förbättring. Autofokus drabbades värst här, trots att det var försäljningsargumentet för denna modell: även mina lättaste rörelser skulle framkalla en svindlande omfokuseringsprocess som ofta gjorde mig suddig till slut. Mikrofonen gav min röst en tunn och sprakande kvalitet. Jag kommer förmodligen att slänga den – jag föredrar den inbyggda – hårdvaran på min Mac varje dag, en låg kamera och allt.

En kvinna i en skrivbordsstol vänder sig fram.  Bilden är något försämrad

Så här ser Zoom ut med min MacBooks inbyggda 720p-kamera.

Skärmdump / Mary King

En kvinna i en skrivbordsstol vänder sig fram.  Bilden är mindre suddig men suddigare.

Och här är den i vården av den externa webbkameran.

Skärmdump / Mary King

Om du letar efter en webbkamera som verkligen fungerar hänvisar jag dig till vår lista De bästa webbkamerorna för 2022 och Vår guide för att välja mellan dem.

För fler vandringstips, här Viktig utrustning du behöver för att ta bättre bilder på semestern. Kolla också in våra tips för Gör dina resor mer värda 2022.

Leave a Comment