Kungafamiljen Live: Meghan och Harrys team “kännde sig sjuka” efter Sussex “lojalitetstester” | Royal | Nyheter

En före detta kunglig tjänare har berättat hur William och Kate såg ut i de tidiga stadierna av dejting.

På frågan om hur kungaparet var under de första åren, sa Grant Harold Tunga: “Åh, [they were] Som vilken vän som helst. Inte annorlunda än någon annan, det är galet att säga det när man tänker på vilka de är, men det var inget annorlunda.

“Det jag älskade var att Kate, som en vän och uppenbarligen inte en familjemedlem, skulle vara med mig och den andra personalen och hon var så artig och vänlig och rolig och skämtade. Jag minns att det fanns dagar när jag var på semester. Jag skulle göra ett ärende eller lämna något på Highgrove [House] Och de fanns i närheten, så du bara fångar dem.

“Det var alltid roligt och det var alltid trevligt att jag trivdes så bra med dem för då bad de mig att turnera runt i landet med dem. När min telefon slocknade och det var William var alla mina vänner så coola, men för mig var det normalt.

“Det var den relationen jag hade med dem. Jag tycker att det var riktigt speciellt och faktiskt inte ovanligt, för i ett privat hus förväntas man komma överens med familjen.

“När det gäller de yngre familjemedlemmarna är du inte anställd av dem, men det slutar med att du har en relation med dem också. Det finns väldigt få människor som kungligheterna verkligen känner, så du känner dig lycklig att ha litat på det.”