Judy Burrough kom för att rädda den sjuke pojken vid Wimbledon … med en påse med grispriser

Det var oroande att Burrage var snabbast att agera på plan 18, eftersom hon var tvungen att fokusera på spelet i sin första omgång mot Tsurenko – och hon låg under med 5-2 i första set när pausen började.

Men det tog fem minuter för medicinsk behandling att nå fram till den misshandlade pojken, och Burgers rival, Curenko, verkade också orolig och lutade sig över nätet för att se om barnet mådde bra medan han väntade på att officiell hjälp skulle börja.

“Han sa bara att han kände sig riktigt svag. Han kunde inte riktigt prata. Det var ganska irriterande att se”, sa Borage efter hennes slutliga nederlag med 6-2, 6-3.

“Jag försökte bara få i honom lite socker, jag gav honom Gatorade och gel. Gelen är inte det finaste, så de lyckades hitta några grispriser någonstans längs linjen i mängden, som han sänkte och sedan började kännas bättre ja, hoppas han mår bättre nu.

“Ärligt talat så påverkade det mig inte så mycket antar jag. Jag gick faktiskt ut, jag slog en fantastisk serve, förmodligen den bästa serven jag fick i matchen efter det. Om något så hjälpte det mig. Men jag hoppas bara att han är Okej.

“Jag reagerade precis som jag tror att någon skulle reagera. Han var inte på ett bra ställe. Jag försökte bara hjälpa honom så mycket som möjligt. Jag svimmade några gånger. Jag fick faktiskt en panikattack en gång i Junior här, så Jag var där han var. Jag vet ungefär hur han kände. Så ja, jag försökte hjälpa så mycket jag kunde. Hoppas att jag lyckades.”

Leave a Comment