Jag använde den här prylen i ett år – och den förändrade mitt vardagsrum

Föreställ dig att gå in i ditt vardagsrum och se mästerverk av några av de största målarna genom tiderna. Gud Netgear Meural Canvas II En digital konstram låter dig göra just det. Den har prydt mina väggar med verk av Van Gogh, Picasso, Rembrandt och många andra episka målare i ett år nu, och den fascinerar mig fortfarande. Och det förändrade mitt vardagsrum totalt.

För ett år sedan renoverade jag mitt hus och ville inreda mitt vardagsrum. Jag funderade på att köpa en tavla eller digitaltryck som jag skulle behöva rama in, vad som helst för att få lite färg och liv till väggarna. Jag vet dock att jag har lätt för att bli uttråkad (och det tar mig också ungefär en halvtimme att bestämma mig för vad jag ska se på helgen), så jag visste att ett sådant beslut inte skulle bli lätt.

Efter en månads förhalande med att köpa konst, bestämde jag mig för att ta den digitala vägen och gå med Netgear Meural Canvas II, eftersom det låter dig välja en ny målning varje dag. Visserligen var jag inte säker på det heller. Jag hade redan en viss oro över potentiella köpares ånger: Värderar jag verkligen konsten som hamnar på min vägg, eller kommer den bara att samla damm?

Ett foto av Netgear Meural Canvas II i vardagsrummet

(Bildkredit: Atid)

Netgear Meural Canvas II kan hängas på väggen och har en omfattande samling digitala konstverk att välja mellan.