IPhone når 15 års ålder: Läs PCMags första och mest skeptiska iPhone-recension

Min första iPhone-recension var hela natten. Jag fick telefonen i hemliga meddelanden i FAO Schwarz leksaksbutik på lanseringsdatumet, den 29 juni 2007, och sedan tog jag omedelbart tillbaka den PC Labs För provning. Jag jobbade på den tills jag nästan kollapsade, jag skickade den vidare till vår ljudkritiker Tim Gideon, som jobbade hela natten, och sedan hämtade jag den igen på morgonen.

Tim var mycket involverad i de första recensionerna av iPhone eftersom enheten faktiskt ansågs vara en enhet iPod med telefon. Det var tydligt att detta skulle förändra mobilindustrin, men jag förstod inte riktigt hur mycket, delvis för att det var dyrt, låst till en leverantör och inte stödde tredjepartsappar. Det var därför jag kallade det “En revolution för de få“När det förändrades förändrades naturligtvis allt.

Den ursprungliga iPhone-recensionen finns inte längre i PCMag eftersom 2008, med iPhone OS 2.0, förändrades saker enormt. iPhone OS 2.0 tog med sig App Store, som fullständigt Ändrade iPhone-upplevelsen. Vid det här laget har vi sett att den ursprungliga recensionen är föråldrad och vilseledande för konsumenterna, och vi har uppdaterat den därefter.

Tack vare InternetarkivMen ingenting dör aldrig riktigt. Jag hittade där mitt originalexemplar från 2007, och här är resultatet. Vad tror du? Berätta för mig i kommentarerna.

Rekommenderas av våra redaktörer

IPhone recension 0

IPhone recension 1

IPhone 2 recension

IPhone 3 recension

IPhone 4 recension

IPhone C

IPhone 5 recension

IPhone 6 recension

Iphone 7 recension

IPhone 8 recension

IPhone 9 recension


Vill du ha fler explosioner från iPhones förflutna? se mig Ursprungliga rapporteringsanteckningar Från lanseringen av iPhone i januari 2007 och min lista över Topp 5 iPhones alltid.

Fully Mobilized<\/strong> newsletter to get our top mobile tech stories delivered right to your inbox.”,”first_published_at”:”2021-09-30T21:18:21.000000Z”,”published_at”:”2022-03-23T15:52:47.000000Z”,”last_published_at”:”2022-03-23T15:52:43.000000Z”,”created_at”:null,”updated_at”:”2022-03-23T15:52:47.000000Z”})” x-show=”showEmailSignUp()” class=”rounded bg-gray-lightest text-center md:px-32 md:py-8 p-4 mt-8 container-xs”>

Som vad läser du?

Att registrera Fullt rekryterad Nyhetsbrev för att få våra bästa berättelser om mobilteknik direkt till din inkorg.

Detta nyhetsbrev kan innehålla annonser, erbjudanden eller affiliate-länkar. Att prenumerera på nyhetsbrevet indikerar ditt samtycke till oss Villkor och Integritetspolicy. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrev.

Leave a Comment