Fler av The Verges favoritkaffe- och teprylar

Förra året frågade vi laget om gränsen Berätta om deras favorit kaffe- och tebryggare, kvarnar och andra tillbehör. Ett år senare, så vi tänkte att vi skulle ta reda på vilka andra koffeinleveranssystem som används medan våra journalister går på sina dagar.

Om du också är en hobby, hoppas vi att du kommer att gilla att titta på några av de prylar som vi tycker om att använda för våra dagliga bryggningar.

Zojirushi Micom Boiler & Warmer

Idén med förkokt kranvatten i en maskin kan vara helgerånande för vissa, men jag kan inte föreställa mig mitt liv utan det, särskilt på vintern. Jag dricker kallt kaffe året runt, så jag använder det till att göra te, havregrynsgröt, risgrynsgröt och allt annat som behöver varmt vatten.

Dessa finns överallt i alla japanska hem – jag minns att min mormor hade minst tre i olika rum. De rymmer mycket vatten och de många temperaturinställningarna gör att du kan matcha vad du än lagar. Jag har haft en gammal modell Zojiroshi 135oz värmare och värmare i över fem år, och det går fortfarande starkt. Detta är ett bra alternativ för personer som vägrar att värma vatten i mikrovågsugnen för te (kaotiska människor) men är för lata för att använda en vattenkokare varje gång (jag). Jag är dålig på att faktiskt komma ihåg att fylla på – att trycka på knappen och få de sista dropparna att poppa är så tråkigt. Var inte som jag!!! – Mia Sato, plattforms- och gemenskapsreporter

$184

Denna 4,0 liters (135 oz) varmvattenberedare och värmare har ett panoramafönster för att kontrollera vattennivån, levereras med fyra “håll varm” temperaturer och har ett snabbt templäge som värmer vattnet utan att låta det koka.

Cpresso Infinity konisk slipmaskin

Förra året rekommenderade jag Capreso Infinity Cone Grinder som en relativt billig kaffekvarn som fungerade bra för att hjälpa oss att göra vårt morgonkaffe till vår franska press. Nåväl, det har gått ett år, och vi är fortfarande glada över det. Som jag skrev tidigare är det här inte en top-of-the-line kvarn – den använder till exempel metall och inte keramik. Det är fortfarande inte så lätt att rengöra, även om jag har lärt mig att att köra några droppar vatten i bönan innan jag börjar mala kommer att kraftigt minska den statiska spänningen som gör att alla de där små malningarna fastnar på de olika delarna av kvarnen. (Prova det, det fungerar!) Men det maler fortfarande våra kaffebönor till en hyfsad grovhet, och ett år senare använder vi det fortfarande glatt för att göra vårt morgonkaffe. – Barbara Krasnoff, recensioner redaktör

$82

Solida koniska grader av stål mal dina bönor för en mängd olika kaffemaskiner, från extra fint för turkiskt kaffe till grovt för en fransk kvarn.

Mr. Coffee programmerbar kaffemaskin 5 koppar

Jag gör min dagliga kopp kaffe med en så enkel maskin som möjligt – du häller kaffesump i filtret, tillsätter vatten och trycker på en knapp. Det finns verkligen inte mycket tänkande eller utrymme för val som drastiskt kan förändra vilken typ av kaffeupplevelse du kommer att ha. Jag har redan filosoferat över detta tillvägagångssätt för förmodligen för många ord, men TL;DR är enkel: på morgonen vill jag att kaffe ska göra mig mindre trött, och om jag är trött så gör jag det inte. Att bråka med något som kräver att jag ställer in timing eller temperaturer.

På vissa sätt är Mr. Coffee mer en enhet än en pryl, men det är okej. Det finns en plats både i mitt hjärta och i mitt kök. För den som vill utöva konsten att göra kaffe är allt annat på den här listan absolut värt det. (Dessutom är det ingen skam att dricka Mr. Coffees kaffe från A East Fork mugg; (Jag gör det varje dag.) Men om du letar efter ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att få din koffeinfix, är den här maskinen svår att slå. – Mitchell Clark, nyhetsskribent

$23,99

Om allt du vill ha är en god, enkel, enkel kopp kaffe, är Mr. Coffee så traditionellt du kan bli. Den programmerbara kaffebryggaren gör 35 ounce och kan användas omedelbart eller programmeras att köras när du går upp ur sängen.

Bodum Caffettiera 3 franska presskoppar

Jag vet inte, man. Jag är inte så intresserad av att bråka om det “bästa” kaffet eller något liknande. Att kunna dricka skräpkaffe är en arbetskompetens för mig – jag är inte garanterad bra kaffe i resereportage, speciellt för konferenser. Jag har bara ett beroende, vet du? Jag kommer definitivt att mikrovåga den halvdruckna koppen kaffe som jag glömde och dricka resten.

Hur som helst, jag köpte en fransk press från Budrom för ungefär ett decennium sedan, och jag använder den fortfarande. Du behöver inte köpa det specifikt; Jag rekommenderar bara att du skaffar något enkelt och hållbart som du kan slå på innan du har tagit ditt kaffe. Den skogsgröna färgen är dock väldigt vacker. — Elizabeth Lopato, senior reporter

$9,99

Denna grundläggande 12 oz franska press gör fantastiskt kaffe utan filter eller kapslar: häll bara i malet kaffe, häll i varmt vatten, vänta några minuter, tryck ner och brygg.

Titta, ibland är jag stolt över hur grundläggande jag är. Jag älskar AeroPress för dess enkelhet, även om jag använder min Cuisinart kaffemaskin 14 koppar Dagligen. AeroPress fascinerade mig från första gången jag såg den användas på ett kafé i Nederländerna. Det är ganska minimalistiskt, men det kan göra en fantastisk kopp kaffe, och processen är halva det roliga. Det ger mig den lättaste känslan av att göra något för hand, ungefär som ritualen att utveckla sin egen film. Och precis som den processen är den fruktansvärt ineffektiv och du måste övervinna ett litet berg av tröghet och lättja för att få det gjort. Men det är roligt, och när jag inte förstör det, kan det göra det godaste kaffet i mitt hus. Det är väldigt roligt med några grundläggande plast- och gummislangar, och jag älskar det även om det tillbringar större delen av sin tid i ett köksskåp. -Antonio G. D. Benedetto, kommersiell författare

$39,95

Kaffemaskinen som gjort sig ett namn bland matlagningsentusiaster är jättebra.

En hel pott med Bialti Express

Jag älskar AeroPress och allt, men Bialti espressogrytor är skit institution Det ligger mig nära och varmt om hjärtat. Att lära sig använda en sådan är en mindre övergångsrit i många italienska hushåll. Jag började använda en för att göra espresso till mina föräldrar, mostrar och farbröder när jag var ungefär sju år gammal. Varje födelsedag, årsdag eller omedvetet besök som krävde tårta och kaffe innebar oundvikligen att min bror eller jag skulle få i uppdrag att göra espresso för de vuxna – och eftersom jag var yngst flödade ansvaret för det underliga jobbet.

Dessa espressomaskiner för spishäll finns i en mängd olika storlekar, och min mamma har ägt nästan ett dussin av dem (hon fick dem i present och skulle gärna ge en till alla som vill eller behöver sprida kärleken). Du kan få dem så små som söta En kopp version Eller Big Boy 12 koppar. De är inte helt idiotsäkra, vilket mina minnen från en matsal full av griniga gamla italienare som klagar i andan över bränt kaffe kan vittna om, men inlärningskurvan är långt ifrån brant. Det finns en skatt i dessa kaffemaskiner som går utöver den fantastiska espresson de gör. Ja, en liten glädje är den charmiga maskoten L’omino coi baffi (den lilla mustaschade mannen) på sidan av grytan, men att laga Bialti är vanligtvis en gemensam händelse. Sätt på dig den efter att du har ätit en stor måltid med gästerna och få en skön stöt av koffein när du sitter runt bordet för livliga samtal. Para ihop det med några Sambuca eller grappa Få verkligen människor att må bra, och glöm inte att prata med händerna. -Antonio G. D. Benedetto, kommersiell författare

$38,5

Vill du ha traditionellt italienskt kaffe? Detta är vad som ska finnas i ditt kök. Bialetti Express är tillverkad i Italien och kommer att servera dig gott kaffe i många år.

AeroPress och Bialettis gör båda fantastiskt kaffe, men under de senaste åren har jag valt Hario V60 som min föredragna bryggmetod. När jag gör en enkel kopp använder jag en liten Hario Keramisk kaffedroppareMen nyligen fick jag en av dem i present Harios glaskannorsom rymmer upp till tre glas åt gången, och ser riktigt trevlig ut att sitta på frukostbordet.

Jag gillar V60 av flera anledningar. För det första är det självklart bra kaffe, men det är också viktigt för mig att det ser snyggt ut. De här föremålen står på min köksbänk hela dagen, varje dag, så jag vill hellre att de inte är ett öga. Slutligen, och något kontraintuitivt, gillar jag att bryggprocessen för V60 är lite mer rigorös än både AeroPress och Bialetti. Det finns mer skicklighet inblandad, oavsett om det handlar om att lära sig att långsamt hälla kokande vatten över kaffesumpen (en svanhalsvattenkokare är praktiskt här) eller att experimentera med olika malningsstorlekar (överväg att plocka upp en platt eller konisk borrkvarn för uppgiften).

Men man behöver inte vara ett besatt litet freak som jag för att få en god kopp kaffe från en V60. Först använde jag en billig knivkvarn och en vanlig vattenkokare och fick läckra resultat med YouTuber Coffee James Hoffmans V60-metod. Börja där och experimentera gärna om du gillar resultatet – John Porter, nyhetsreporter

$19,95

Denna klassiska keramiska droppare har designats för att producera en jämnt bryggd kopp kaffe.

Jag gjorde det inte med flit, men min silver Yeti Rambler har blivit min officiella kaffemugg. Jag har många muggar, som jag aldrig använder eftersom jag gör 20 uns kaffe varje morgon Chemex Och häll alla 20 rakt i Rambler. Den är tillräckligt stor för att rymma ett morgonkaffe, tillräckligt isolerad för att hålla den varm hela morgonen och stark nog att överleva en och annan för trött droppe eller den dagliga väskan som finns i min väska. Och den tål diskmaskin.

Jag köpte även två lock till Ramblern – ett med magnetreglaget för att dricka och hålla kaffet varmt och ett annat som rymmer ett sugrör för kalla kaffedagar. Det enda jag ångrar: jag fick det inte med handtaget, vilket bara tillför ett inslag av mysighet till det hela. – David Pearce, generalredaktör

$35

Denna stora, isolerade mugg annonseras på tillverkarens hemsida som perfekt för ölträdgårdar, men låt oss inse det, den rymmer också mycket kaffe.

Som flera av mina kollegor minns, för knappt två år sedan på vårt team Slack-kanal, kritiserade jag högljutt köpet av en kaffemugg för 100 USD som inte gjorde något annat än att behålla ditt kaffe (eller te, eller varm kakao, eller vilken vätska du vill att dricka varmt) vid exakt samma temperatur som du definierade den. Kanske var det ett fall där en skolgårdsmobbare förringade ett barn som de är kära i för att dölja sina sanna känslor eftersom jag har längtat efter en av de där tjusiga bärnstensmuggarna i flera år.

Och när Best Buy släppte sin exklusiva blå Ember Mug V2 till rea för Black Friday, bet jag äntligen. Läsare, denna mugg är fantastisk. Det håller mitt kaffe varmt oavsett hur lång tid det tar för mig att konsumera det, jag behöver aldrig bry mig om att mikrovågsugna en mugg i rumstemperatur, och jag kan till och med ändra dess inställningar beroende på vad jag dricker från det (morgonkaffe, eftermiddagste , vanligtvis). Jag får till och med glädjen av att då och då uppdatera firmwaren på min kaffemugg, en mening som inte skulle ha varit meningsfull för någon för bara några år sedan.

För att vara tydlig är detta en helt lätt produkt som ingen egentligen behöver. Det gör en milt irriterande sak lite mindre irriterande, och dess nackdelar (kostnaden, du kan inte stoppa den i diskmaskinen, nämnde jag kostnaden?) uppväger förmodligen de fördelarna för de flesta. Det är lite pinsamt hur mycket jag älskar det, och det är därför det är ett perfekt guilty pleasure. Jag tycker om det, jag känner mig lite besvärlig över det och jag vill aldrig prata om det igen. – Dan Seifert, biträdande redaktör

$144

Ember Mug 2 är en temperaturkontrollerad smart mugg som håller drycker varma i upp till 80 minuter på batteri eller hela dagen när du sitter på sin plug-in bas. Med de medföljande iOS- och Android-apparna kan du ställa in en specifik temperatur, från 120 till 145 grader Fahrenheit.