Den välbekanta Sunset-stjärnan Maya Vander meddelar att hon fick ett missfall vid 10 veckor gammal

Den välbekanta Sunset-stjärnan Maya Vander genomgick en abort, sex månader efter att ha fött sin döda son.

Netflix-stjärnan, 40, meddelade den sorgliga nyheten i sina Instagram-berättelser på tisdagen med en bild på sin treårige son Aidan när han sov.

‘Jag hade en väldigt galen vecka. Ett missfall efter 10 veckor … efter min dödfödsel … men mina barn och man är definitivt min välsignelse och jag är så lyckligt lottad som är där mamma!’

Senast: Den berömda solnedgångsstjärnan Maya Vander gjorde abort sex månader efter att ha fött sin döda son.  Netflix-stjärnan meddelade den sorgliga nyheten i sina Instagram-berättelser på tisdagen med en bild på hennes treårige son Aidan när han sov

Senast: Den berömda solnedgångsstjärnan Maya Vander gjorde abort sex månader efter att ha fött sin döda son. Netflix-stjärnan meddelade den sorgliga nyheten i sina Instagram-berättelser på tisdagen med en bild på hennes treårige son Aidan när han sov

Hon fortsatte: ‘De ger mig glädje och lycka till mitt liv !! Omfamna och älska de människor du bryr dig om. Ta inte saker för givet! Lägger till en bönemoji.

Maya är gift med David Amar och de delar två barn: Aidan och Bat El, två år gamla.

Sex månader före sitt missfall drabbades Maya av en förödande dödfödsel.

Hon avslöjade nyheten på sina sociala medier med en bild på en minneslåda som sjukhuset gav.

Stark dam: 'Jag hade en väldigt galen vecka.  Ett missfall efter 10 veckor ... efter min dödfödsel ... men mina barn och man är definitivt min välsignelse och jag är så lyckligt lottad som är där mamma!'

Stark dam: ‘Jag hade en väldigt galen vecka. Ett missfall efter 10 veckor … efter min dödfödsel … men mina barn och man är definitivt min välsignelse och jag är så lyckligt lottad som är där mamma!’

I ett hjärtskärande inlägg skrev Maya: ‘Stilleben i vecka 38. Jag har alltid hört talas om det men aldrig föreställt mig att jag skulle vara med i statistiken… istället för att få barn får jag gå hem med en minneslåda … Jag önskar det inte någon. Det som var en vanlig veckokontroll förvandlades till en mardröm som jag aldrig trodde skulle hända mig …’

“Efter att ha delat mina graviditeter på programmet visste jag att jag skulle behöva publicera den och undvika “när är ditt förfallodatum”-önskan. Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan Mason Miller”, skrev hon i ett inlägg i november.

Hon har tidigare pratat om sina fertilitetskamper och avslöjat att hon fick två missfall innan hon välkomnades av sonen Aidan i april 2019 och dottern Al Madison i maj 2020.

Maya meddelade att hon är gravid med deras tredje barn i juli 2021.

Förra veckan vägde Maya sin förlust genom sin Instagram och avslöjade att hon fortfarande läkade från sin förlust, men att vara aktiv hjälpte henne att kopiera smärtan.

Sorgligt: ​​I sitt inlägg på sociala medier som tillkännager den tragiska förlusten, publicerade Maya en bild på en minneslåda som gavs till henne på sjukhuset tillsammans med den hjärtskärande bildtexten

Sorgligt: ​​I sitt inlägg på sociala medier som tillkännager den tragiska förlusten, publicerade Maya en bild på en minneslåda som gavs till henne på sjukhuset tillsammans med den hjärtskärande bildtexten

Från hjärtat: Maya avslöjade den förödande nyheten på sin Instagram i december

Från hjärtat: Maya avslöjade den förödande nyheten på sin Instagram i december

Familj: Maya är gift med David Amar och de delar två barn: Aidan och Bat El, två år gamla

Familj: Maya är gift med David Amar och de delar två barn: Aidan och Bat El, två år gamla

“Alla möter sin förlust på sitt eget sätt, men för mig tycker jag att nyckeln är att hålla sig sysselsatt. En sund distraktion håller mig alltid tillbaka.’

Och tillade att det hjälpte ‘att komma till jobbet, umgås med människor, röra din kropp (endorfiner) och prata med någon. Av min erfarenhet vet jag att smärtan av förlust inte kommer att läka över en natt, men idag är en bra dag att börja eller fortsätta att föra fram läkningsprocessen.’

Maya berättade om hur hon kämpade för att se den femte säsongen av Selling Sunset, där hon var gravid i 22:e veckan vid inspelningen.

Läkningsprocess: Förra veckan vägde Maya sin förlust genom sin Instagram och avslöjade att hon fortfarande läker från sin förlust men att vara aktiv hjälpte henne att kopiera smärtan

Läkningsprocess: Förra veckan vägde Maya sin förlust genom sin Instagram och avslöjade att hon fortfarande läker från sin förlust men att vara aktiv hjälpte henne att kopiera smärtan

Smärta: Maya pratade om hur hon kämpar för att se Selling Sunset-återföreningen av den femte säsongen, där hon var gravid i 22 veckor när hon filmade

Smärta: Maya pratade om hur hon kämpar för att se Selling Sunset-återföreningen av den femte säsongen, där hon var gravid i 22 veckor när hon filmade

Under mötet berättade Maya för den femte säsongen att hennes son dog i en “missbildningsolycka” på grund av kompression av navelsträngen.

Fyra och en halv månad har gått och tiden hjälper. Jag vill säga tack till var och en av er, när något sårar fansen var alla så snälla här. Livet händer, vi vet inte hur saker kommer att hända. Jag var 38 veckor gammal och det var ett fel.

Hon fortsatte: “Vi har precis fått tillbaka obduktionen och det var bara en allvarlig olycka med tråden. Blandat med att någon moderkaka sväljdes.”

“Men jag mår mycket bättre och jag har min man, han är fantastisk. Mina barn är fantastiska. De stärker mig, jobbar och jag är upptagen. “Jag har inte tid att sitta och gråta hela dagen, jag har mina stunder, det är en del av sorgen, och passa bara på att höja en röst för en dödfödsel och graviditetsförlust”, sa hon.

Bitter: Maya meddelade att hon är gravid med deras tredje barn i juli 2021;  På bilden med David efter att hon tillkännagav hennes graviditet förra året

Bitter: Maya meddelade att hon är gravid med deras tredje barn i juli 2021; På bilden med David efter att hon tillkännagav hennes graviditet förra året

Familj: Maya och David på bilden med sina barn

Familj: Maya och David på bilden med sina barn

Leave a Comment