Anges telefonsamtal slår till igen

Celtic-managern Ang Postcoglow är känd för sina telefonsamtal som ofta gör spelare häpna och desperata att ansluta sig till de skotska mästarna. Men den här gången ringde Ang nya tränaren Harry Cavel och gjorde samma trick.

pratar med Keltisk TV, avslöjade Celtics nya förstalagstränare att han skulle till ett annat jobb innan chefen kontaktade honom. Efter telefonsamtalet hade Harry bara ett svar och förberedde sig för sin flytt till Celtic.

Aussie sa;

“Jag gick faktiskt på intervju för ett annat jobb. Jag tyckte att det gick riktigt bra och väntade på ett samtal tillbaka. Han var bara tvungen att göra några drag av något annat.

“Mellan den tiden fick jag faktiskt ett samtal från chefen. Sättet han pratade med mig, hur han presenterade jobbet tackade jag ja direkt. Jag oroade mig inte ens för nästa del eftersom jag kände att det var en möjlighet för Jag lär mig inte bara av en fantastisk manager utan av en fantastisk australisk manager som börjar ta sitt jobb till Europa.

“Hans idéer om vad han vill möta, han är mycket framför scenen om vad han vill ha av sina spelare, det är väldigt likt det jag gillar. Som jag sa, hur han pratade med mig om fotboll och vad han vill från mig sa jag faktiskt där, rakt ut “jag kommer” “.

Bakrummets struktur

När Harry gick med i Angs bakrum tvingades en medlem av förra säsongens lag lämna. Stephen McManus gick med i grupp B igen efter att ha kommit upp när Neil Lennon lämnade bågarna.

engelsk Postecoglou Bygger klubben som han tror att den ska vara. Förra säsongen började managern med inslaget på planen, innan han lade till folk i roller bakom kulisserna. nu, Postecoglou Omformar sin inre krets, tar in tränare som speglar hans fotbollsvision.

Det är utan tvekan spännande tider framför oss Postecoglou Vid ratten.


Leave a Comment