Andy Murray ger ny uppdatering om Wimbledon-skador om en vecka | Tennis | sport

Marie nådde semifinal i Sorbiton och final i Stuttgart, lidande av en ansträngd mage som satte hans Wimbledon-förberedelser i oordning. Världsnummer 51 har nu lämnat en uppdatering om sin skada efter träning i All England-klubben, och tänker fortfarande spela på Wimbledon som börjar om bara sju dagar.

“De kommande två dagarna är ganska viktiga för mig”, sa han om sina förhoppningar på Wimbledon. “Självklart är planen fortfarande att spela. Skadan jag hade blir bättre.” 35-åringen erkände att han mår bättre men har inte kunnat öva vissa skott sedan han tog skadan och hoppades få tillbaka dem under de kommande dagarna. “Jag mår bättre än vad jag kände på söndagseftermiddagen, på kvällen. Träningen gick bra i vissa avseenden. Med skadans natur hindrade det mig inte från att träna. Jag kunde göra mycket arbete på planen , men det finns specifika skott som jag ännu inte har kunnat öva på”, erkände han.

“Inom de kommande två dagarna kommer vi att börja göra det. Det positiva är att jag kunde komma ut på träningsplatsen och slå bollar och jobba med en massa olika saker, men det finns specifika skott som jag inte kunde träna och det av kursen störde förberedelserna. Under de kommande två dagarna måste jag börja öka den och kontrollera att den har hittats.”

Strax innanför: Djokovic Vandal skickade Matteo Bartini Wimbledon-varning från Nuri

Medan Murray försökte förbli en fegis för skotten som drabbats av skadan, verkar han inte ha kunnat tjäna under den senaste veckan. Han fortsatte: “Jag har skannat om det sedan dess och det fortskrider korrekt. Men du kan nog förstå av skadans natur vilka skott jag kämpade med och misslyckades med att träna. Inom de närmaste dagarna börjar jag öka det och testa det. Och jag hoppas att det har återhämtat sig tillräckligt.

“Jag vill inte gå in på detaljer om exakt vilka skott jag inte kunde göra. Men baserat på den skada jag har finns det saker som är svårare än andra. Och jag kunde göra det. Öva ganska bra. Jag jobbade på en massa olika saker och det hindrade mig inte från att vara på planen, men “Det fick mig att missa vissa moment i träningen och det är inte idealiskt. Men de närmaste dagarna är viktiga för mig att börja trappa upp träningsstarten för att hoppas på att få spela några poäng. Och saker att se var jag är.”

Murray ådrog sig skadan tidigt i det tredje setet av Stuttgarts final mot Bartini, och man kunde under matchen höra att han sa till sin box att han inte kunde serve när han fick behandling. Men den trefaldige majormästaren tyckte inte att han förvärrade skadan genom att spela till slutet av matchen. “Sättet jag avslutade matchen på var det ganska tydligt vilka skott jag kämpade med och vad jag inte gjorde. Och dessutom har jag inte fortsatt att spela 100 procent, definitivt sedan starten av det tredje setet,” förklarade han.

missa inte
Jabbar hävdar att fotboll är anledningen till att hon är bra på gräset innan Wimbledon
Serena Williams har ställt in Eastbourne-träningen och har ännu inte kommit in med Jabbar
Ons Jabeur förklarar hur Serena Williams begärde en länk för par

“Under de senaste åren har jag såklart hanterat en del olika skadeproblem och problem. Jag kände inte att jag gjorde mig själv mer skada. Den skada jag har är inte en betydande skada, men det är en skada som är komplicerad för tennis spelare. Du måste hantera dem väl och göra allt rätt och respektera det. Jag gjorde det. Hittills.

“Jag hoppas att det kommer att ge utdelning på måndag, men nej, meningen med skadan, bedömningen av skadan var inte så dålig att jag kan säga att jag gjorde det värre när jag fortsatte.” Och Murray delade besvikelsen över att han ådrog sig en skada i vad som utan tvekan var det bästa loppet han har haft sedan han genomgick en höftprotesoperation för tre år sedan.

“Det är frustrerande men jag har spelat nio matcher på två veckor. Jag har inte gjort det sedan 2016. Sex år sedan jag senast lyckades göra det. Det är mitt fel eftersom mina prestationer inte var tillräckligt konsekventa”, erkände han.

“På vissa sätt är det förståeligt eftersom jag spelade på en hög nivå. I slutändan tror jag att det var som nio matcher på 12 dagar, och det är viktigt och tyvärr led han av den skadan”, sa han. “Ja, det är frustrerande eftersom mitt spel uppenbarligen var på en bra plats fysiskt. Jag mådde bra. Jag kände att jag rörde på mig. Alla jag litar på och respekterar när det gäller deras åsikter om mitt spel och min rörelse var väldigt nöjd med det sätt jag litar på. och respekt. Den sidan av saken gick. Och gå vidare.”

Men han kunde fortfarande se den positiva sidan av problemet eftersom han fortfarande hoppades att han skulle återvända till Wimbledon, och tillade: “Så ja, det är frustrerande att vara i den positionen före Wimbledon, men jag har varit i värre situationer. De senaste åren . Det positiva för mig är: De sista och jag tog väl hand om dem.”

Leave a Comment