Amazon lanserar liveblogg: Alexa, Ring, Echo, Fire och fler prylar kommer snart

Om du är ett stort fan av Amazon-produkter, som Ring, Echo, Alexa, Fire, Halo, Kindle eller något av de många andra undervarumärken som onlinebutiksjätten har, kommer idag att bli en stor dag för dig.

Klockan 09:00 PT / 12:00 ET / 17:00 BST, vilket är 02:00 AEST i morgon om du är i Australien, är Amazon värd för sin stora årliga produktlansering – att döma av tidigare år kommer vi förmodligen att se en flod av nya produkter.